Om oss

Mitt intresse för betong och betonggjutning startade för 7 år sen då jag var inne hos grannen och fick ett rabarberblad som jag sen gjorde en avgjutning i betong. Resultatet blev hur bra som helst varpå jag åkte och köpte en egen rabarberplanta och det blev många fler blad.

Nyfikenheten satte fart och jag köpte allt jag kom över i form av kakformar och olika plastburkar för att skapa det mesta. Jag gjorde även trampstenar av stora rör som jag skar till. Mönstret tog jag från en gummidörmatta och även blad från olika växter i min trädgård. Jag blev fort känd på Bygg-max och de gick inte längre ut och räknade betongsäckarna utan frågade bara hur många jag lastat in:)

Vår ambiton är att du ska vara nöjd med ditt köp och en återkommande kund.” En nöjd kund är en nöjd säljare”.

Vi har fått fantastiskt bra respons på kvaliten av latexformarna. Kunder mailar ofta och skriver hur bra kvalite de är och framförallt att de är kraftiga.

rabarberblad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>